Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno. Čisté kakaové máslo používáme do polev a pralinek z bílé čokolády či karobu.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Ručně sbírané zralé olivy jsou naloženy do nálevu z mořské soli a vinného octa, kde několik měsíců fermentují. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu a dobarvování je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kandovaný zázvor se vyrábí z čerstvého kořenu zázvoru, který se opláchne, oloupe, nakrájí a naloží do roztoku přírodního třtinového cukru. Při výrobě nejsou použity žádné konzervanty a zázvor není sířený. Kandovaný zázvor je vhodný na přímou konzumaci i na vaření.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Naše výtečné kešu oříšky ochucené curry směsí koření, špetkou chilli papriček a mořskou solí a šetrně upražené do křupava. Jsou vynikající jako zdravé mlsání. Můžeme použít i k dochucení dýňové polévky a pokrmů asijské kuchyně přímo na talíři.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kešu oříšky rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Tyto kešu oříšky jsou šetrně pražené horkým vzduchem tak, aby se lehce zvýraznila jejich chuť. Jsou výtečné jak samotné, můžeme je však použít i v kari směsích, smažené rýži a různých sladkostech. Rozmixováním získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty a podobně.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Pro zachování původní chuti jsou nakonec opatrně sušeny při teplotě 50 – 60 °C.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Po ručním sběru jsou kokosy rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nakrájeny a šetrně usušeny. Kokosové plátky mají příjemnou kokosovou chuť a vůni a můžeme je použít do müsli směsí, stolních směsí ořechů a sušeného ovoce, ovocných salátů, kari směsí a ke zdobení nepečených desertů.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství. Má příjemnou lehce karamelovou chuť a jemnou konzistenci, díky které se hodí nejen do nápojů či k pečení, ale i do nepečených desertů, náplní a na kaše či palačinky.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Olej je lisovaný z dužiny ekologicky pěstovaných kokosových ořechů odstředěním a šetrným lisováním bez použití tepla. Není rafinovaný, bělený ani dezodorizovaný. Má velmi příjemnou výrazně kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Konopný protein je jemná moučka z konopného semínka, ze které byl částečně lisováním za studena odstraněn olej. Obsahuje 50 % bílkovin, 20 % vlákniny a významné množství vitaminu E, kyseliny listové, železa, zinku atd. Přidáváme ho například do smoothies, koktejlů, müsli či jogurtů.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Konopný protein je jemná moučka z konopného semínka, ze které byl částečně lisováním za studena odstraněn olej. Obsahuje 50 % bílkovin, 20 % vlákniny a významné množství vitaminu E, kyseliny listové, železa, zinku atd. Přidáváme ho například do smoothies, koktejlů, müsli či jogurtů.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Směs Hot Bombay je plná aromatického a chuťově výrazného koření, které se používá především v orientální kuchyni. Plná chuť kurkumy je doplněna o výrazný fenykl, kmín, koriandr a cibuli.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Tato směs obsahuje koření a bylinky, které se k bramborám skvěle hodí a umí z nich vykouzlit výborný pokrm. Jemně osmahnutá cibulka na rostlinném oleji, kmín, jemná majoránka, sladká paprika, petrželka a pikantní černý pepř.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Chuťově vyladěná směs koření na steak obsahuje pouze koření a bylinky, které se k masu skvěle hodí a dokáží zvýraznit jeho chuť. Pikantní černý pepř, sladká paprika a cibule jsou základem této směsi. Vůni a jemnost jí dodávají koriandr, kmín, petržel a oregano.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Tyto kukuřičné lupínky jsou zajímavé tím, že jsou vyrobeny pouze z kukuřice. Obsahují kukuřičnou vlákninu a jsou výborné při snižování spotřeby soli a tuků. Používáme jako běžné kukuřičné lupínky: s mlékem, jogurtem či sojovým nápojem.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Tyto kukuřičné lupínky jsou lehce ochucené přírodním třtinovým cukrem, mořskou solí a ječným sladem.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Jak již název napovídá, kukuřičné sladidlo se získává především fermentací z kukuřice, ale i z jiných rostlinných zdrojů obsahujících cukry. Pro naše tělo se jedná o naprosto přirozenou látku, která se vyskytuje v některých druzích ovoce a fermentovaných potravin.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Oblíbené malé kuličky do polévky, na salát nebo jen tak na mlsání k pivu či vínu. Neobsahují palmový tuk a jsou vhodné pro vegany. Děti tyto malé kuličky v polévce milují – dokonce i ty, které nemají polévku příliš v lásce!
můžete mít 13.6. - 14.6.
Sušený a najemno mletý kořen kurkumy používáme jako koření, často v kombinaci se zázvorem a pepřem a do kari směsí. Pokrmu dodá nejen typickou chuť, ale také krásnou žlutě oranžovou barvu. Můžeme ji použít i do čajů a je tradiční složkou ajurvédských směsí.
můžete mít 13.6. - 14.6.